Suprascan QUARTZ – cel mai performant scanner de carte format A1 se va lansa pe 15 septembrie 2011

Quartz A1

Quartz A1

Ca leader mondial in solutii digitizare carte si documente legate, producatorul francez i2S Digibook este dedicat imbunatirii continue a solutiilor oferite clientilor prin atingerea unui nivel cat mai inalt de calitate, productivitate si usurinta in utilizare. Urmare a eforturilor de cercetare-dezvoltare depuse, i2s anunta concretizarea celui mai nou proiect al sau in materie de digitizare:

Pe 15 septembrie 2011 va fi lansal cel mai nou produs i2S DigiBook, scannerul de carte A1 QUARTZ SupraScan la un pret de vanzare estimat de 58 200.00 EUR fara TVA.

Noul scanner de carte QUARTZ Suprascan A1 respecta in totalitate normele Metamorfoze (normele Uniunii Europene in domeniul digitizarii).

QUARTZ A1 este mult mai ergonomic, fiind echipat cu o noua camera, cu focalizare automata ce ofera imagini de o calitate ireprosabila, la rezolutie optica de 600x600dpi. In plus QUARTZ A1 este dotat cu un suport automat pentru cotorul cartii (bookcradle), sticla de scanare incorporata cu functie de ajustare a presiunii (primul scanner de carte dotat cu senzor de presiune), sistem de iluminare nou cu functie exclusiva de antireflexie precum si software nou ce functioneaza pe tehnologia de 64bit, permitand procesarea rapida a informatiei digitale.

Leave a comment